Статті від SPEKTOR FAMILY LAW

Поділ майна при розлученні. Все що потрібно знати

Поділ майна після розлучення може бути значно спрощений, якщо Ви підписували шлюбний договір, де були заздалегідь прописані всі майнові питання. Якщо шлюбний договір не був укладений, можна підписати спільну угоду про поділ майна. Дана угода, складена за допомогою нашого досвідченого юриста, може вирішити всі можливі суперечки на умовах компромісу, без зайвої витрати часу і грошей на судові засідання, оцінку майна і представництво в суді.

Читати далі

Як стягнути аліменти? Позовна заява та юридичні тонкощі

Договір між батьками про сплату аліментів на утримання дітей може спростити всі питання з їх матеріальним забезпеченням: визначити розмір та строки виплати аліментів, обов'язки батьків, тощо. Але якщо Ви з чоловіком не можете дійти згоди після подачі позовної заяви на розлучення, Вам необхідно подати позовну заяву про стягнення аліментів на утримання Ваших неповнолітніх дітей.

Читати далі

Шлюбний договір – захист прав подружжя

Шлюбний договір є документом, що захищає інтереси кожного з подружжя, що демонструє повагу і відкритість стосовно один одного. Складання шлюбного договору допомагає захистити себе від проблем, пов'язаних з розподілом майна в майбутньому, обираючи цивілізований спосіб вирішення питань замість судових спорів.

Читати далі

Як розлучитись із іноземцем. Юридичні тонкощі

Розлучення з іноземцем в Україні, мабуть, одна із найскладніших процедур в сімейному праві в процесі розлучення. За загальними нормами, шлюб, укладений із іноземцем, може бути розірваний в Україні за наявності певних підстав, передбачених Законом України «Про міжнародне приватне право», міжнародними конвенціями та угодами, в яких бере участь наша держава.

Читати далі

Розірвання шлюбу. Усі нюанси від «А» до «Я»

Розірвання шлюбу (або розлучення) – є способом припинення шлюбно-сімейних відносин, необхідність в чому може виникнути з багатьох причин, і є не найприємнішою процедурою, тим паче що юридичні та бюрократичні перепони і тонкощі роблять її ще більш заплутаною і складною. Чинним Сімейним кодексом України передбачено декілька варіантів (процедур) розірвання шлюбу, про що ми розповімо вам нижче.

Читати далі

Батьківські права з точки зору Закону

Важливо пам’ятати, що за Законом, обов’язки з утримання та виховання дітей повністю залишаються за батьками навіть після розлучення. Каменем спотикання в цьому питанні часто стає місце проживання неповнолітніх дітей, аліменти, графік зустрічей та поїздки за кордон. Щоб майбутні відносини дітей з батьками були максимально комфортними для всіх, навіть після розлучення, ми допомагаємо швидко і безболісно знайти оптимальне рішення цих спірних питань. Тому розглянемо детально юридичні тонкощі цього важливого питання.

Читати далі

Всі статті завантажено

Завантажити більше статей

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!